Internationella samarbetspartners

Många av våra kunder är i behov av internationella kontakter. Frejs kan erbjuda dig som kund en hög servicenivå världen över inom revision, skatt, redovisning och konsultationer.

AGN International

Frejs är medlemmar i AGN International. Syftet med AGN är att ge våra kunder en personligt engagerad och mer mångsidig service, genom att knyta kontakter mellan revisorer och ekonomiska rådgivare över nationsgränserna. Det betyder att du som kund hos oss inte behöver vända dig till en stor och opersonlig revisionsbyrå när du expanderar internationellt. Samtliga byråer inom AGN är fristående självständiga medlemmar , d v s det finns inga ägarintressen dem emellan. Genom AGN kan vi erbjuda våra kunder hög servicenivå världen över inom revision, skatt, redovisning m m.

AGN består av cirka 180 medlemsföretag som är verksamma på 405 kontor runt om i världen, vilket ger våra kunder tillgång till personligt engagerade revisorer och sakkunniga i 84 länder. AGN International är rankad som den femte största associationen i världen enligt International Accounting Bulletin.

Ett aktivt medlemskap

Frejs är sedan länge aktiva inom AGN. För dig som kund hos oss innebär vårt aktiva medlemskap i AGN att vi snabbt kan ordna kunniga och lokala kontakter när du har internationella behov. Det kan gälla allt från att starta ett bolag till att få reda på arbetsgivaravgifterna och andra pålagor i en annan del av världen.

Länkar

AGN International.

AGN International Ltd – disclaimer

 

AGN International

 

 

 

 

 

 Behöver du hjälp med internationell kontakt?

   

  Kontakter AGN

  Kontakta gärna någon av våra medarbetare som är engagerade i AGN om du vill ha mer information, eller är i behov av internationella kontakter.

  Magnus Lovén
  Magnus Lovén

  Aukt skatterådgivare | Partner


  mln@frejs.se
  Tel: 031 778 33 44
  Mobil: 073 770 88 26

  Ulf Johansson
  Ulf Johansson

  Aukt Revisor | Partner


  ujn@frejs.se
  Tel: 031 778 33 04
  Mobil: 070 778 33 04

  Sebastien Argillet
  Sebastien Argillet

  Aukt revisor | Partner

  sat@frejs.se
  Tel: 031 778 33 28
  Mobil: 070 363 44 99

  Anton Snickert
  Anton Snickert

  Aukt revisor

  ast@frejs.se
  Tel: 031 309 23 03
  Mobil: 070 048 56 36