Frejs – mer än 45 års erfarenhet!

Frejs har kontor i Göteborg, Smålandsstenar och Stockholm, men vår verksamhet är inte enbart knuten till våra kontor – våra kunder finns runtom i hela Sverige och även utomlands.

Verksamheten startades 1974 under namnet Frejs Revisionsbyrå AB. Idag har Frejs drygt 50 medarbetare, uppdelat på två bolag, Frejs Revisorer AB och Frejs Konsulter AB. Vi har specialistkompetens inom redovisning, skatt, moms och juridik och IT-revision.

Vi har kompetensen och är stora nog att kunna erbjuda erfarenhet från de flesta branscher. Samtidigt är vi inte större än att vi kan värna om de personliga relationerna och närheten till våra kunder.

Genom vårt arbetssätt och vår kundinriktning har vi utöver vår egen kompetens byggt ett informellt nätverk av specialister inom olika branscher och kunskapsområden. Detta är till stor nytta för oss själva och våra kunder.

Internationella kontakter har vi genom vårt medlemskap i AGN International, en grupp med revisorer, jurister, skatterådgivare och konsulter med världsomspännande förankring.

Styrelse

Gert Frej, Ordförande

Mikael Glimstedt, VD för Frejs Revisorer AB och Frejs Konsulter AB

Ulf Johansson, VD för Frejs Holding AB och ansvarig för marknad

Johan Frej

Annika Lessmark

Per-Anders Pettersson